Akdilek Sebahattin Yıldız İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı : Satranç : Patnos Birincisi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı : Satranç : Patnos Birincisi-Ağrı Üçüncüsü : Kros : Patnos Üçüncüsü

Saatler: 08.30-14.10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis öğretmenlerin kendi aralarında ayarlamış olduğu servisle sağlanmaktadır. İlkokul ve Ortaokul servisleri ayrıdır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05456988294

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akdileksyio.meb.k12.tr

Adres - Akdilek Köyü Patnos/AĞRI

Öğretmen :6
Öğrenci :71
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1138
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Akdilek Köyü´ne Patnos merkezinden Eskikonak Köyü istikametinden ulaşım sağlanmaktadır.Köy nüfusu 2000 civarındadır.Karasal bir iklime sahip olup yazlar sıcak ve kurak,kışlar soğuk ve kar yağışlı geçmektedir.

Adres - Akdilek Köyü Patnos/AĞRI

Ulaşım Patnos ilçesine günlük ulaşım her zaman vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklığı 15 km´dir. İle uzaklığı 96 km´dir.